Oferte promotionale si produse din fier forjat


Kit automatizare poarta batanta 2x3 metri cu maxim 400 Kg/Canat

Kit automatizare poarta batanta 2x3 metri cu max 400 Kg / canat
Producator LIFE Italia. Programamare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. Kitul vine Pre - Instalat, se poate utiliza direct dupa alimentarea la reteaua electrica.

Un set din care nu lipsește nimic!
Kit-ul Optimo 3 este format din doua brate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Rezultatul final este controlul absolut al portii fara compromis. Automatizarile de poarta batanta se instaleaza deobicei in interiorul curtii fara a intervenii asupra designului arhitectural al gardului. Operarea automatizarii de poarta se poate face in mai multe moduri cum ar fi printr-o telecomanda de la distanta sau cu ajutorul unui comunicator GSM direct din telefon. (Cu ajutorul modulului ESIM 110) Panoul central ofera multe optiuni de control si caracteristici de securitate. Pentru functionarea in siguranta a instalatiei este obligatoriu sa montati si cele doua fotocelule furnizate


Ce trebuie sa stiti
Automatizarea de poarta Optimo 3 poate automatiza porti batante cu greutatea maxima de 400 Kg/foaie respectiv 3 metri lungime/foaie. Aceasta este potrivita atat pentru uz rezidential cat si pentru uz comercial. Motorul functioneaza la 220 V si astfel automatizarea se poate folosii pentru un ciclu de deschidere de 35% / zi. Mecanismele sunt produse complet din aluminiu si sunt acoperite cu zinc pentru a oferii fiabilitate maxima. Automatizarea de poarta Life Optimo 3 are un motor silentios, durabil si care nu are nevoie de o intretinere speciala. In cazul unei pene de curent este posibila actionarea motoarelor manual cu ajutorul unei chei speciale furnizate in pachet.

Specificatii tehnice
Greutate maxima / canat 400 KG
Dimensiunea max / canat 3 metri
Alimentare 230V
Putere motor 210W
Forta motor 2000N
Temperatura funtionare -25 + 50 grade
Cilcu de lucru 35%
Viteza deschidere 22 secunde cursa completa
Unghi max deschidere 110 grade
Lungime brat 820MM

Kitul de automatizare poarta batanta 2x3 metri contine:
2 x Motoare
1 x Centrala de comanda
2 x Telecomenzi
1 x set Fotocelule
1 x Lampa de semnalizare cu antena
2 x set Elemente de prindere pe poarta si stalp
1 x Manual de instalare si programare

Important: Pentru judetul IASI oferim montajul GRATUIT!


2410,00
Inclusiv TVA
Lei

Info Transport - Click pentru detalii