Servicii

 

Consultanta si proiectare

Oferim servicii complete pentru consultanta si proiectare in fier forjat. Cu noi puteti gasi modelul visat pentru casa dumneavoastra.
citeste mai departe
 
 

Vopsire electrostatica

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a opta pentru vopsirea la cuptor a lucrarilor din fier forjat. Procesul de uscare la cuptor al vopselei asigura acesteia o rezistenta mai mare la lovituri, zgarieturi si nu in ultimul rand la factorii coroziv ...
citeste mai departe
 
 

Debitare tabla la plasma CNC

Gama completa de servicii pentru debitare tabla cu grosimi pana la 26 mm la plasma cu control numeric. Asiguram servicii de proiectare pentru produsele dumneavoastra. Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra!
citeste mai departe
 
 

Transport si montaj

Asiguram transport si montaj pentru lucrarile noastre din fier forjat oriunde in tara. Costurile pentru aceste servicii difera in functie de distanta si de valoarea totala a lucrarii.
citeste mai departe
 
 

Zincare electrochimica

Pentru o mai buna rezistenta impotriva ruginei puteti opta pentru zincarea electrochimica a lucrarilor din fier forjat. Acest lucru presupune scufundarea intregului produs intr-o baie de zinc, acesta patranzand chiar si in spatiile inguste..
citeste mai departe
 
 

Sisteme de automatizare porti

Comercializam kituri complete pentru automatizare porti batante si culisante la cele mai bune preturi din tara. Descopera oferta completa pentru kituri de automatizari oferite de compania noastra
citeste mai departe